Velkommen til Veitvetgaloppen!

Veitvetgaloppen er en lavterskel løpegruppe, åpen for alle. Vi starta opp våren 2016, og har siden da løpet intervaller sammen hver torsdag klokka 20.00 (19:30).
Vi har fast oppmøte på parkeringsplassen foran Veitvet skole, og løper intervallene på ulike steder i nærområdet.
Våren 2017 startet vi opp med langløp på mandager. Langløpet varierer løype og lengde, men vi ligger på 10-17 km.

Intervall:
Du trenger ikke å ha løpt mye for å være med, vi baserer oss på intervalltrening, noe som gjør at både helt ferske og mer erfarne løpere kan trene sammen, og samtidig få godt utbytte av treninga. Alle intervalløktene våre er lagt opp sånn at vi løper i samme område, slik at ingen, uansett fart og form, blir fraløpt.
Intervalltrening er tungt, men effektivt. Vi kommer kjapt i bedre form, uansett utgangspunkt! Intervallene legges opp forskjellig fra gang til gang, slik at vi får variert belastning og variert løpeunderlag. Dersom du er helt fersk løper, kan det likevel være lurt å starte litt forsiktig: Det er helt greit (og oppfordres til!) å tilpasse øktene til egen form gjennom for eksempel å løpe annenver intervall, ta litt lengre pauser, gå raskt heller enn å løpe, eller tilpasse på andre måter. Og motsatt, om du trenger ekstra utfordringer, kan du ta litt kortere pauser, løpe noen ekstra intervaller, eller legge inn et splitthopp eller to. Kort sagt: kom som du er, vi har plass til alle!

Langløp:
Vi varierer løpinga med asfalt, skogsveier og stier. Vi har som mål å holde det gående hele året rundt, uavhengig av sesong og vær… Lengden på langløpet varierer fra 10-17 km. Oppmøtet er samme tid og sted som for intervallene, Veitvet skole klokken 20:00 (19:30). Vi løper i en fart slik at sistemann bestemmer farten. Vi kan, når vi er nok løpere dele oss i to grupper, og regulerer farten etter gruppenes ønsker.

Mer informasjon, bilder og oppdatert info finner du i facebookgruppa vår - der legger vi ut informasjon om ukens økt, og her kommer det også beskjed om økta må flyttes eller avlyses. Facebookgruppa finner du her:
https://www.facebook.com/groups/966648480078336/

Har du spørsmål kan du også kontakte oss:
Marthe Høyer, tlf: 97 97 08 24 Steffen Andersen, tlf: 45240798

Velkommen til oss, sees til løpings hver mandag og torsdag!


Levert avIdrettenOnline