Ungdomsmix 10-14 år

Det er ingen forutsetning at du har danset eller trent før for å være med på Ungdomsmix. Vi starter litt pent for å bli kjent med og trygge på hverandre, over inn enkle koreografier innenfor flere dansestiler samt passende treningsøvelser innenfor både pilates, yoga og fitness. Men denne timen blir etterhvert fysisk krevende: Grunnleggende trening som styrke, kondisjon, generell kroppskontroll og koordinasjon, danseteknikk, spenst og eksplosivitet, elastitet og så videre er elementer som får oss sterkere, smidigere og i bedre totalform. Svært hensiktsmessig aktivitet for de som er aktive innen annen idrett enn dans også, og som ønsker å benytte seg av den gode grunntreningen som gis på denne timen.

Eldre tenåringer kan også vurderes for deltakelse på voksenparti i samråd med instruktør.

Barnemix, ulike partier med alder 7-12 år

Vi lærer mer om teknikk, og om forskjellige typer dans: Disco, Hip Hop, Latindans og Swing er populært. Vi danser både singel, litt pardans og i grupper. Vi trener lett styrke, kondisjon og annen basistrening i tillegg til å danse. Vi lærer å samarbeide med de andre på gruppen og å ha tro på oss selv! Vi øver på fremvisninger. Fremdeles er dans- og treningsglede det aller viktigste!


Barnemix 5-7 år

Vi leker, danser og trener. Alt ifra hip hop, cha cha, ballett og barneyoga. Noen ganger bruker vi fantasien og lager danser og øvelser selv. Vi får utfordringer som passer vår aldersgruppe. Vi blir etterhvert sikrere på oss selv og lærer å forholde oss til de andre på kurset. Vi har det gøy sammen! På slutten av hver time lar vi de voksne få se det vi har innøvd, og bli med på en dans eller to hvis de vil. Hver og en deltakers danseglede står i fokus!Levert av IdrettenOnline