Nok en solid seier for Veitvet a-lag

Postet av Senior Herrer 11'er den 24. Aug 2018

Veitvet møtte i kveld naboen Høybråten/Stovner. De hadde kun tapt en kamp hjemme og det var mot serieleder Ready 2.De hadde en veldig bra målforskjell og med andre ord skulle dette bli en vanskelig kamp for oss. Vi visste at skulle vi ha noen sjanse så måtte vi opp på nivået vi hadde i kampen mot NIH. Vi gikk ut i 4-4-2 med høyt press, men det fungerte ikke så bra i dag. Jeg la relativt kjapt over til 4-3-3 som fungerte litt bedre. Men vi slet imidlertid veldig med balansen i midtbaneleddet og Høybråten kom litt for lett rundt på kantene…som jeg tror var deres plan. Og etter 35 minutter lyktes det Høybråten/Stovner å ta ledelsen 1-0. Det var vel også fortjent! Men det som kjennetegner vårt lag i år er at det bryr vi oss ikke så veldig mye om!! Vi har tro på det vi blir enige om og 4 minutter senere var det klart for utligning med Pavle TopalovicJ Det holdt seg til pause.

I pausen ble vi enige om at vi ikke var gode nok til å demme opp på midtbanen og at de altfor lett kom rundt på kantene. Vi fikk heller ikke brukt angriperne som vi ville. Miki foreslo 4-4-2 og det var jeg enig i. Vi ble også enige om at i et 4-4-2 system er det viktig at spissene jobber tett sammen! I andre omgang stengte vi midten, kantene til Høybråten ble borte og 4`reren bak fremstod med autoritet! Nå var det bare å få på plass den siste tredjedelen av angrepet. Vi senket Brane… Dejan og Marko kriget på topp. De jobbet tett sammen og skjøv fra side til side! Og med aggressive sidebacker skulle det vise seg å være nøkkelen til et markant overtak!! Vi spilte oss til flere gode sjanser, men Høybråten/Stoven forsvarte seg fremdeles bra. Men etter ca 18 minutter av andre omgang fikk vi frispark ca 30-35 meter fra mål…… Ja nå kan dere lure på hva som skjeddeJ)

Miki ladet slegga, tok to knepp til venstre, la an og fyrte av et skudd som man kun ser maken til i PL!! Ballen traff tverrliggeren – som stod å dirret i flere timer etterpå….og kanskje gjør det ennå- ballen gikk rett til værs og hvem stanget den inn?? Pavle Topalovic selvfølgelig og 1-2J . Jeg har sagt det før!! Det at vi ligger under er vanligvis ikke noe problem, men at vi skulle dominere andre omgang slik vi gjorde er rett og slett utrolig bra og det viser en moral i laget man skal lete lenge etter!! Vi kriget og vi sloss til den ene treneren med langt hår fra Høybråten/Stovner sin store fortvilelse!! Han skrek til meg « Nå må du slutte å skrike så Jæ…!!» Jeg ble litt forfjamset men svarte stille og rolig! « Jeg synes du har litt langt hår!». Han ble ikke mindre hissig men dommeren grep inn og det roet segJ) Morsom episode spør du megJ 

Etter dette presset og presset vi på og kom til flere sjanser. Endelig fikk Marko Vukmirovic ballen på kanten, tok ut sine siste krefter, dro av vingbacken, skjøt fart inn i 16 meteren, fintet en forsvarer til og satte ballen sikkert i mål og dermed 1-3J. Da var det spilt 44 minutter. Marko stormet ut mot meg å sa « Alf!! Jeg må bytte jeg er helt utkjørt!!» Jeg sa» har du vondt?» « nei»» ok hold ut det er kun sekunder igjen!!» Sekunder ble til minutter og gutta kjempet og kjempet og Marko fikk nye krefterJ) .» Vil du bytte Marko?» « Det går bra Alf!! Jeg står det ut» Jeg tenkte!! Det er sånne gutter Veitvet vil ha!! Takk for en super kamp gutter. Takk for en super innstilling. Takke for en super kaptein som virkelig kriget for laget i dag!. Takk for gutta på banen som støttet hverandre hele tiden. Takk for de som heiet på oss og ikke minst takk til benken som ikke fikk spille men som støttet gutta 110%!! Det var så morsomt å oppleve!! Det er sånn vi blir gode ,det er sånn vi blir best!!

Trener AlfOur boys 3 against their boys 1

Postet av Senior Herrer 11'er den 21. Aug 2018

 Veitvet – NIH ( Norges Idrettshøgskole )

A-laget 20/8-2018

I dag kom NIH på besøk til Veitvet til a-lagets første kamp i høst. Etter en heller svak avslutning på vårsesongen med tre tap på de siste tre kampene var det en spent gjeng som gjorde seg klar til kamp. Kampen i vårsesongen endte med tap 3-0 borte og selv om gutta var spente hadde de veldig lyst til å revansjere tapet i vår!. Det ble ganske tydelig allerede fra avspark!  Vi startet i en 4-4-2 formasjon og ble enige om å gå aggressivt ut med høyt pressmed begge spissene og midtbanen, overraske motstanderen og sørge for en tidlig scoring.Etter 15 minutter skulle vi gå over til 4-3-3. Vi begynte bra og hadde solid overtak de første minuttene Men så skjer det som veldig ofte skjer i fotball når man tar sjanser. Motstander får en sjanse og utnytter den!!! Så etter ca 4 minutter stod det 0-1 til NIH. Vi har vist i tidligere kamper at vi ikke lar oss påvirke av det og vi fortsatte å trykke på. Sjanse etter sjanse…. uten at vi klarer å score. NIH hadde minimalt med sjanser takket være et solid forsvar!! Vi ruler på midtbanen men klarer ikke helt siste tredjedel i angrep. Dommeren var meget bestemt og tydelig gjennom kampen så vi kan ikke skylde på han, men med all respekt burde Miki hatt et straffespark i 1.omg. da han helt klart ble felt innenfor 16-meteren. Men som man til kjedsommelighet sier « Det jevner seg ut gjennom sesongen» J Første omgang ebber ut og det står 0-1 til NIH.

I pausen blir vi enige om å fortsette presset, få forsvaret raskere ut når vi erobrer ballen, sørge for offensiv markering på spissene til NIH og ikke stå for høyt med angrepsspillerne når vi har ballen litt innpå motstanders banehalvdel slik at vi bruker opp rommet bak spissene våre. Jeg kan bare si at vi lyktes 100%!! Vi presset og presset! NIH kom ikke til sjanser i det hele tatt…men vi klarte fremdeles ikke å få ballen i mål. Men guttene fortsatte å ha tro på at dette kunne vi klare og etter 27 minutter av 2.omgang lyktes vi. Nikola på hodet etter et perfekt innlegg er en fin oppskrift og pang!! Ballen sitter i nettet. Nå fikk guttene blod på tann!! De fosset i angrep etter angrep. Nå var det bare et spørsmål om tid før neste mål skulle komme og det tok ikke lang tid. Etter 35 minutter erobrer vi ballen på midtbanen, spiller gjennom Dejan som setter inn 2-1J Herlig og aggressivtJ Vi fortsetter å presse og det hadde ikke vært urettferdig om det hadde stått både 7-1 eller 8-1. Etter 44 minutter får vi endelig et velfortjent straffespark og Brane setter ballen kontrollert forbi keeper og dermed 3-1 til Veitvet. For en snuoperasjon og for en kamp - da spesielt 2.omgang - av oss!! Jeg overdriver ikke hvis jeg sier at vi hadde 85-15 i spill i andre omgang. Disse guttene har noe på gang og mener alvor så følg med. Neste hjemmekamp er 6/9 kl 2015. Så veitvettinger!! Komå støtt oss da vel!! Det gror på Veitvet!!

Trener AlfKampreferat: Fortuna - Veitvet 1-2

Postet av Senior Herrer 11'er den 22. Mar 2018

Fortuna – Veitvet SK
Onsdag 21.mars 2018 i Valhall

Hei igjen. Sesongens siste treningskamp gikk i Valhall mot 4.div laget Fortuna kl 2200 i dag
21.mars. Kampen åpnet med et massivt press fra Veitvet. Rett og slett glimrende spill de
første 20 minuttene. Vi trillet ball, en og to touch og Fortuna rakk ikke å komme oppi oss i
det hele tatt. Men det kunne jo ikke fortsette slik!! Men når man tar vare på sjansene sine så
blir det uttelling Luca ordner 0-1 på et klasseskudd. Det stod seg til pause. Etter pause kom
Fortuna litt mer med i kampen og vi fikk litt store avstander i leddene våre. Fortuna trykket
på og vi måtte til slutt kapitulere! 1-1. Med litt justering så utlignet spillet seg og det så ut til
å gi god energi til gutta! Vi kom mer og mer inn i kampen, opptrådte tålmodige og forsvaret
ble bare bedre og bedre!. Når forsvaret sitter så smitter det over på de andre lagdelene. Det
gir mer trygghet og da kommer kreativiteten til sin rett!! Glimrende spill de siste 15 minutter
og bang…der satt den for Veitvet!! 3 mot 1 for Veitvet!, vi lekte litt men til slutt dyttet Igor
ballen i mål. Veitvet vinner 1-2 mot et bra Fortuna og selv om det fremdeles er en del ting å
ta tak i så skal vi ta med oss det positive som var på kampen i kveld. Bra jobbet gutter og
du verden som jeg gleder meg til sesongen starter den 5.april borte mot Sagene. Jeg
personlig går glipp av de første 5 kampene, men med Miki og Goran ved roret er jeg
overbevist om at de ordner biffen og hvis noen kommer og heier på oss i tillegg gir det
ekstra selvtillit til guttene.

7 kamper på en måned 5-1- 1 og 17-6 i målforskjell før seriestart lar seg høre. Gutter dere
leverer bedre og bedre!!
Takk!! Nå skal vi trene bra i påsken og levere en bra kamp i OBOS-
cup på fredag mot Rommen på KFUM-arena kl 2030. Vi sees.

Miki og Alf JanKampreferat: Veitvet - Oppegård 0 - 0

Postet av Senior Herrer 11'er den 21. Mar 2018

Oppegård – Veitvet

Treningskamp 18.mars 2018

Vi møtte Oppegård til treningskamp sent søndag 18.mars kl 2100. Oppegård spiller i 5
divisjon og har alltid et bra lag. Oppegård har jo vært mitt lag i mange år så det var litt
spesielt å møte dem for min del. Men selvfølgelig slo hjerte mest for Veitvet!
Ikke så veldig mye å si om kampen. Oppegård hadde sine sjanser og vi hadde våre. Jeg vil si
at vi hadde 55-45 i ballbesittelse i vår favør men det handler om at vi fremdeles har store
tap på midtbanen og at angrepsrekka ikke setter sine sjanser. Forsvaret fungerte helt
perfekt. Vi har fremdeles masse å jobbe med, kort tid til seriestart og det haster!! Med gode
treninger fra nå og hele påskeuken skal vi snu midtbane og angrep til noe positivt.
Kampen endte 0-0 som var et ok resultat for kampen. Men skal vi nå vårt mål om å rykke
opp til 4.divisjon er det mange som må komme på trening og sette standard!! Vi har en
super stor jobb foran oss. Men mest av alt må vi være tilstede på treningene, yte vårt beste.
Jeg har stor tro på gutta! De er utrolig gode med god fotballkunskap!, og det gjelder for min
del å få alle til å fungere sammen og jobbe mot et felles mål!! Opprykk til 4.divisjon

Møt opp på kampene, gi high five til gutta det betyr mye for oss.

Miki og Alf JanKampreferat: Veitvet - Raumnes & Årnes 1 -3

Postet av Senior Herrer 11'er den 20. Mar 2018

Veitvet SK – Raumnes & Årnes
Finale søndag 11.mars 2018

En lang dag i hallen nærmer seg slutten. Vi er i finalen og skal møte Raumnes & Årnes som er et lag i 4.divisjon. Dette blir spennende!! Spørsmålet er bare om det noe» krutt «igjen i beina til gutta etter en flott semifinale mot Eidskog G19!
Svaret på det må bli nei! Vi ble fullstendig satt i skyggen av et aggresivt Raumnes & Årnes.
Fordi vi var en divisjon under vår motstander fikk vi et straffespark før kampen og dermed en
mulighet til å lede 1-0 før kampstart. Brane Atleski satte selvfølgelig ballen kontrollert bak keeper og dermed 1-0. Men det skulle vise seg at semifinalen - som ventet - hadde kostet våre spillere ganske mye. Vi ble presset og presset, men et godt forsvar og en god keeper gjorde at det fremdeles stod 1-0 til oss ved pause. Vi ble enige om at de siste 10 min av første omgang var veldig bra og ble enige om å fortsette med samme taktikk. Men den ene etter den andre måtte ut med krampe og det skapte store muligheter for vår motstander. Vi måtte til slutt innse at kreftene tok slutt, Raumnes & Årnes tok over mer og mer og det hele endte med 1-3 seier til vår overlegne motstander. Fra å dominere de innledende rundene samt semifinalen i snitt 70-30 ble vi selv offer for 30-70 i finalen. Vimå bare gratulere Raumnes & Årnes for en flott kamp og at de var verdige vinnere. Men det skal sies at spillerne ga 200% og mer kan man ikke forlange. Og med et lag som ikke har spilt 11èr fotball siden avslutningen av forrige sesong og frem til midten av februar – kun futsal – og ikke kondisjonsmessig er på topp, må jeg og min likestilte trener Miki si oss veldig fornøyd med to flotte helger i Kongsvingerhallen. Vi gleder oss til seriestart 05.april kl 2015 borte mot Sagene – om snøen har smeltet. Vi har et hårete mål!! Opprykk til 4.divisjon og med det håper vi at publikum som elsker Veitvet stiller opp og heier våre gutter opp til 4.div!!

Miki og Alf JanKampreferat: Veitvet SK - Eidskog G19 5-0

Postet av Senior Herrer 11'er den 13. Mar 2018

VEITVET SK – EIDSKOG G19

Semifinale søndag 11.mars kl 1000

Jeg hadde bange anelser for hvordan dette skulle gå!! Semifinalekamp i Kongsvinger søndag morgen kl 1000!! Hallo!! Jeg stod opp kl 0500 for å forberede meg, smøre niste, lage kaffe, forberede kampplan og at dette kunne bli en lang dag i hallen på knallharde benker! Men for at finale skulle bli en realitet måtte vi vinne semifinalen kl 1000. Vi møttes på Veitvet klubbhus kl 0730!! Vel fremme i Kongsvingerhallen møttes vi i garderoben og det var en forbausende frisk gjeng som gjorde seg klar!!
De hadde bestemt seg! De skulle til finalen! Trener`ne kom med noen forslag til hvordan vi skulle
spille og det startet veldig bra! På grunn av divisjonsforskjell skulle G19 fra Eidskog ha ett staffespark før kampen. Så vi kunne med andre ord starte kampen med 0-1. Med hvem reddet straffen??:-) Jarl Tendrup!! Han har tatt to av to straffer til nå. Dermed 0-0 ved kampstart. Det er ikke så mye mer å si om kampen. Det vi ble enige om i garderoben fungerte 100%. Vi kjørte over Eidskog og spillet var en fryd å se på! Det hele endte med seier 5-0 og dermed finaleplass 80-20 i spill igjen! Finale skulle gå 1545 så vi fikk en lengre periode å vente.
Men hva kostet denne seieren?

De som scoret var:
Ivan Andjic, Marko Vukmirovic, Amar El Barac, Melis Sljivar og Brane Atleski

Miroslav og Alf Jan
Trenere VSK a-lagKampreferat: Kjellmyra - Veitvet 1 - 3

Postet av Senior Herrer 11'er den 10. Mar 2018

Kjellmyra – Veitvet

10.mars 2018

Da var vi ferdig med tredje og siste innledende runde i Kongsvingerhallen. Det endte med
nok en seier til Veitvet SK. 3-1 over Kjellmyra. Første omgang var svært bra i alle ledd. Fin en-
to touch fotball, fin anstand mellom alle ledd, gladfotball og 80-20 i ballinnehav! Med andre
ord ble Kjellmyra løpende i mellom hele tiden og ble etter hvert gretne og slitne. Veitvet
trøkket på men!!!! Kjellmyra tok ledelsen 1-0 mot spillets gang!! En sjelden glipp i forsvaret
og kontant i mål. Men Veitvet roet ned, fortsatte å trille ball og det var bare et tidsspørsmål
når utligningen skulle komme. Vi rullet opp det ene angrepet etter det andre og jeg mistet
etter hvert oversikten på hvor mange 100% sjanser vi hadde! Endelig måtte Kjellmyra
kapitulere mot overmakten og Melis Sljivar klinket til og utligningen var et faktum. Vi
fortsatte å presse og Brane Atletski ordnet lekent 2-1 til pause.

Det var tydelig at Kjellmyra var luta lei av å bli overkjørt av Veitvet. Andre omgang ble ikke i
nærheten så bra som i første. Aggressive spillere stresset våre spillere. Treneren til Kjellmyra
jaget høylytt sine spillere til aggressivt spill og tøffere taklinger. Tempen begynte å stige.
Jørgen fikk en knyttneve i kjeven og Vladan ble klippet stygt ned bakfra uten engang å få
frispark. Selvfølgelig tente Vladan på alle pluggene fordi han var livredd for at korsbåndet var
røket og sesongen ferdig for hans del!. Fullt forståelig!! Men det ser heldigvis ut til å gå greit.
I disse to situasjonene fikk ingen av våre spillere gule kort. Imponerende. Men fremdeles
hadde vi god kontroll ( 70-30) og det var aldri fare for utligning. De var sjanseløse. Det var
heller ett spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Men vi stanget mot et aggressivt forsvar
og skuddene bar preg av at mange av guttene har spilt mye futsal i vinter. Men 3-1 kom
etter vært og det var Marko Vukmirovic som fikk æren av å arrogant kjippe ballen over
keeperen til Kjellmyra. Et fint punktum på innledende runder og Veitvet SK er i semifinalen kl
1000 søndag morgen mot Eidskog G19 med 9 poeng og 9-1 i målforskjell. Vinner vi den blir
det finale kl 1600 senere på dagen. Det kan bli en lang men hyggelig dag i Kongsvingerhallen
i morgen.

Alf Jan, trener VSK a-lagVi presenterer: The Gaffer - Alf Jan Berntsen

Postet av Senior Herrer 11'er den 6. Mar 2018

Jeg heter Alf Jan Bentsen og er snart 61 år gammel. Jeg er trener for Veitvet SK sitt a-lag. Der begynte jeg i februar 2018. Jeg har ingen annen tilknytning til Veitvet ennå. Jeg har vært trener stort sett sammenhengene i 25 år.

Jeg har tidligere trent Oppegård, Follo FK som ass trener i tidligere Adeccoliga, leder i Follo Fotball, har hatt ansvar for alle de beste 15-16 åringene i Team Follo ( gutter fra Oppegård, Kolbotn. Drøbak Frogn, Nesodden, Ski, Langhus, Nordby og Ås ), har også trent a-lagene i Spydeberg og Nordby. Som aktiv har jeg spilt mange år på aldersbestemt og a-laget i Mandalskammeratene og en sesong i IK Start, dette på 60 og 70 tallet, tre sesonger i Ulf, det som nå heter Sandnes Ulf. Da jeg flyttet til Oslo i 1985 spilte jeg ett år i Kolbotn. Der avsluttet jeg min aktive karriere med såre ankler og ødelagt kne. Fotballen har satt sine spor :-).  Som sagt har jeg nå hatt ca en måned med a-laget til VSK og det har vært en eneste stor positiv opplevelse. Flotte gutter å trene og jeg mener vi har et veldig sterkt lag i år, så vi gleder oss masse til sesongstart og jeg gleder meg til å bli enda mer kjent med gutta og alle andre i VSK. Lykke til med sesongen alle sammenSpillerprofil: Espen Frydenlund

Postet av Senior Herrer 11'er den 5. Mar 2018

Jeg debuterte på VSK A-lag i 1987!
Spilte først på småguttelaget - så ble det spill videre for guttelaget/ juniorlaget . Jeg er opprinnelig fra Furuset , men Furuset hadde ikke noe lag den gangen - så jeg begynte da å spille for Veitvet SK!
I 1991dro jeg fra VSK til Bækkelaget SK i 2. Div, Og spilte 2 sesonger der( høyre kant og midtstopper), jeg fikk mitt første barn i 1993, og måtte gi meg i Bækkelaget og prioritere papparollen😊- så ble det spill for VSK igjen frem mot 1996/1997 sesongen hvor jeg spilte i Grorud- deretter ble det VSK igjen , før jeg spilte for Klemetsrud i sesongen  2000/og halve 2001,og etter en skade så ble det videre spill for VSK igjen 😊⚽️‼️
Har alltid hatt lidenskap for Veitvet SK🔰♥️‼️
Vi rykket opp til 4. Div. for noen år tilbake med VSK- jeg var litt som poteten , og spilte på flere plasser på banen - tror jeg passet best inn som midtstopper ,og spilte midtstopper i flere sesonger .Var nok en spiller hvor folk husker meg som en som aldri trakk seg i en duell🤭‼️👊⚽️.

Jeg er jo blitt litt eldre enn de gutta på A-laget, men liker å trene sammen med gutta der’ -spiller på 7’erlaget denne sesongen -og håper kroppen holder 🙏😃.