Årets Fest på Løkka 2 juni ble meget vellykket. Vi fikk knallvær helt fra morgenen av, men litt regn på slutten. Allikevel, ingen lot seg skremme av det :-) Flinke artister, glade besøkende og motiverte frivillige sørget for en flott dag i Veitvetparken. 

Det var fantastisk stemning hele dagen, og vi gleder oss allerede til neste års Fest på Løkka :-) 

Fest på Løkka er et årlig arrangement som har vært igang i mange, mange år. Nå har det vært litt stille de siste par årene, men etter årets arrangement ser vi at grunnlaget fremdeles er godt tilstede, og vi har etter en evaluering kommet frem til at vi har nå gjort oss erfaringer og fått mange nye ideer vi kan benytte for å gjøre neste års arrangement enda bedre :-) 


Se video fra arrangementet :-) Klikk HER
Det har vært mye forberedelser og møter opp mot 2 juni. Vi har med god hjelp fra Bydel Bjerke og Arild Sørum klart å få alt i stand i tide. Rusken stilte også opp for å hjelpe oss med scenen. Flotte, nye telt fra bydelen sørget for dekke mot både sol og regn. Frivillige fra VSK har hatt to dugnader rundt SFO og i parken. Her har det blitt feid, kostet, ryddet, klipt og spylt for å gjøre det fint, rent og åpent. 


Styreleder Linn (øverst) tok full kontroll over VSK-bua.Her hadde vi til salgs masse VSK-utstyr, samt et knalltilbud fra vår sponsor Gresshoppa på klubbens treningsdress denne dagen. Monica (under) var sjef over loddsalget. En hel haug med premier var innskaffet for anledningen. Grillsjefen (Cathrine) forsvant ut av syne for kameraet :-) , men stekte burgere og pølser hele dagen til den store gullmedaljen.


Info kommer.


Promostunt av Five Star Barbershop på Veitvet. 


Info kommer.


Jan Bøhler stilte opp med et smil, snakket om lokalmiljøer i Groruddalen og Veitvet, og trallet selvfølgelig litt :-) 

Victoria (øverst) og Pinky (nederst) er to flotte og flinke, unge kvinner som står på for å gjøre karrière av sanginteressen. Begge har vært deltagere på UKM og er å finne på Spotify. De begge imponerer stort. Det vil komme mer info om en stund.


Natteravnene stilte også opp, med godt humør og ivrighet :-) De fikk godt med besøk, og flere meldte sin interesse for å delta :-) Det vil komme mer info senere om hvordan du kan kontakte natteravnene i området.


Vi hadde 3 salgsboder med håndarbeid og håndtverk, samt stand for skolehagen. Det var godt med plass til flere, men i år meldte det seg få. Forhåpentligvis blir det mange flere neste år. Allikevel, de som var der hadde mye fint og originalt å by på, greie priser, og det var mange som besøkte bodene deres. Info om disse vil bli lagt ut snart med kontaktinfo.


Levert av IdrettenOnline