Gode resultater for fotballen

Postet av Kåre Magne Stennes den 19. Jun 2017

Våre fotballag på senior- og oldboysnivå har snart spilt en halv sesong, og vi ser nærmere på hvordan de ligger an.


A-laget i 5. divisjon

Etter å ha toppet tabellen i noen serierunder, ligger de på 3. plass etter 9 spilte kamper med 6 poeng opp til lederlaget. Det ligger an til en kjempespennende høst, og vi heier på laget I kampen om opprykk.


Oldboys

Gamlegutta i klubben har startet sesongen fabelaktig. Etter en intens treningsperiode på litt over en uke før sesongstart har de løpt ut av startblokkene, og leder serien med 18 poeng, og har en kamp mindre spilt enn Nordby og Alna, som er nr 2 og 3 på tabellen. Det går rykter om at treneren engasjeres på livstid, etter å ha imponert med noen velkvalifiserte taktiske utrop underveis i kampene og pausene.


Damelaget

Etter å ha most VIF (selvsagt) 6-1 i serieåpningen har det gått litt tråere etterhvert. Med 6 poeng på 5 kamper har treneren sagt at ambisjonene er midt på tabellen i år, og litt høyere neste år.


7'er laget

7'er laget vårt har snublet i noen viktige oppgjør denne våren, og ligger litt lenger nede på tabellen enn vi kunne ønsket oss. Treneren har ikke uttalt seg ennå, og det er derfor uvisst hva planene er for å bedre prestasjonene til høsten.


Futsal laget

Vi vet ikke helt hvor alle er, utenom de som er på A-laget. Vi jobber med å finne de igjen til treningene starter til høsten. Zlatan er foreløpig helt rolig, så da er vi det også.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.