Damelaget vårt tar medalje i år!

Postet av Kåre Magne Stennes den 26. Sep 2017

Etter å ha vært en del av damelaget til Veitvet de siste 5 årene, er jeg utrolig stolt over at vi i år havner på 3 plass på tabellen. Endelig en pallplassering. I fjor ende vi på 7 plass.

I alle årene jeg har vært med har vi vært få spillere.  Vi har tidvis slitt med å stille lag. I år eksploderte det på rekrutteringsfronten uten at jeg helt kan forklare det. Det førte til sunn konkurranse på laget. Vil man spille, så bør man møte på treninger og delta.

Jeg tror at suksessfaktorene denne sesongen har vært våre trenere Sverre Juul Hansen og Robin Gulbrandsen. De har stått på med godt planlagte treninger og vært gode på å stille opp selv både på trening og sosialt. Vi har også fått en dedikert keeper (Mette Berg) der vi tidligere, med varierende hell, byttet på å stå i mål.

Vi har tidligere slitt med å finne trenere og trent oss selv i perioder. Det er slitsomt å både spille selv og skulle trene laget samtidig, så å ha trenere som tar ansvar er en viktig suksessfaktor. Vi har også trent med oldboys i løpet av sesongen som har gjort oss tøffere og skapt god stemning mellom lagene.

Det at vi har fått mange nye spillere gjør at vi fortsatt har utfordringer når det gjelder å få til samspill. Det må vi fortsette å jobbe med, for gode enkeltspillere resulterer ikke nødvendigvis i ett godt lag.

Neste sesong håper vi og tror på mulig opprykk til 1 div. 

Takk til spillerne og trenerene som har gjort denne sesongen så fantastisk bra. Og takk til Morten som står på for å skape en klubb som føles som hjemme.

Maj-Lis Kesti (forsvarsspiller VSK)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.