Norway Cup - dag 4

Postet av Kåre Magne Stennes den 1. Aug 2018

4.dag i Norway Cup

Dette skulle vise seg å bli nok en flott dag for Veitvet SK. 2 lag i aksjon. 2007
to kamper og 1/32-dels finale for 2005 gutta. Først ute var 2007 gutta. Kl 1115 møtte vi Bergen Nord. Det var et veldig bra lag. Men vi kom godt i gang og tok ledelsen 1-0 etter 6 minutter ved Emil. Men det var den dagen det ikke helt stemte for gutta…selv om vi møtte et bra lag. Vi vet hva vi står for men fikk det ikke helt til. Ledelsen hold omgangen ut. I andre omgang skrudde Bergen Nord ett hakk opp på tempoet og vi klarte ikke riktig å henge med og når vi i tillegg  brenner noen store sjanser så skjer det som ofte skjer i fotball…motstander scorer og dermed 1-1. Bergen Nord presset oss bra mot slutten og det hadde ikke vært noe å si på om de hadde stukket av med seieren. Men gutta kjempet til « the bitter end « og dermed poengdeling med 1-1. 

Neste kamp for Veitvet var 1/32 dels finalen kl 1530 hvor vi skulle møte et lag fra Bergen som het
Gneist IL. Det var vinn eller forsvinn og det ble en litt for spennende kamp for et gammelt trenerhjerte. Vi startet veldig bra og presset bergenserne på defensiven og etter 15 minutter så ordnet Noah fortjent 1-0. Etter det ble vi noe passive, store avstander i laget og ikke på» hugget» i forsvar. Varmen må ta sin del av skylden, men etter det jeg har forstått er jo det likt for begge lag. Etter 19 minutter måtte vi kapitulere og Gneist utlignet til 1-1. Spillet bølget frem og tilbake uten at noen av lagene skapte det helt store og dermed 1-1 til pause. Etter pause fungerte det litt bedre og jeg vil si at det var 50-50 i spill. Vi ble tøffere i duellene noe som resulterte i ett gult kort til begge lag. Litt unødvendig men i kampens hete…..I det 35.minutt fikk vi straffe etter en
glimrende gjennomspilling til Jonas. Han ble klart taklet, straffe og gult kort. Jonas satte den sikkert i mål og dermed 2-1 til Veitvet. Bergenserne begynte å bli hissige og sure så det ble noen utrolige hektiske minutter de siste 5 minuttene. Gneist hadde sjanse på sjanse med stolpeskudd og tverrligger men guttene kjempet som Veitvettinger og stod kampen ut!! Dermed gikk Veitvet
SK 2005 videre til 1/16 dels finale i morgen torsdag kl 1030
. De siste minuttene ble litt for mye for treneren og han var øm i magen av spenning i en time etter kampen. Sånn er det med spennende kamper…og stor mage! Har dere ikke sett dette laget så har dere sjansen i morgen ( torsdag ). 

Den siste kampen i dag gikk mellom Bekkelaget og Veitvet SK 2007. Det var et helt annet Veitvetlag som entret banen i denne kampen! Vet ikke om det var slushen…(og/eller litt titting på jentene) mellom kampene som gjorde det, men dette var veldig bra. Jeg vil vel si at Veitvet hadde 70-30 av spillet i første omgang. Det stod 4-1 til pause. Andre omgang begynte som i første. Like stor dominans og det ble aldri spennende. Vi hadde sjanser i bøtter og spann. Men det ble ikke samme uttelling. Kampen endte med seier 6-2 som jeg synes er strålende av gutta i varmen. 17-4 i målforskjell på 4 kamper må vel kunne godkjennes. I morgen har 2007 fri og skal lade opp til fredagens to siste kamper i Tøyenbadet. Fantastiske Atle og Ole Morten samt foreldre som stiller opp for gutta og sender dem opp på Ekeberg på fredag med fulladede batterier. Godt jobbet. Ble et langt innlegg men det har vært en lang og spennende dag også så da passer det vel bare med å avslutte og si!! Far, mor, bror, søster, bestemor, bestefar onkel, tante, venner og bekjente!! Det er lov å komme å heie både torsdag og fredag. Godt jobber gutter!

Trener Alf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.