Norway cup - dag 6

Postet av Kåre Magne Stennes den 4. Aug 2018

6. og siste dag i Norway Cup

Fredag kl 1100 spilte Veitvet G2007 sin nest siste kamp på Ekeberg mot Hasle - Løren. Vi var litt spente på den kampen for alle kampene som har gått så tidlig har ikke alltid vært like gode fra vår side. Men denne gangen fungerte det bedre. Vi begynte med et solid press og hadde sjanse på sjanse til å få ballen i mål. Vi var flere ganger alene med keeper, i gode skuddposisjoner og etter 8 minutter lyktes Halvor med å sette ballen i mål. Ett minutt senere var det Torkel sin tur til å øke ledelsen til 2-0 og to minutt senere var Torkel nok engang frempå og økte til 3-0. Dette holdt seg omgangen ut. 2x15 min med 2 min pause er tiden 2007 har til disposisjon. 2.omgang begynte veldig bra den også og etter 3 minutter ordnet Halvor 4-0. Vi fortsatte å dominere og produserte flere sjanser to mot en, men ballen ville ikke i mål. Hasle Løren var ikke i nærheten av å score og det virket som om Veitvet var fornøyd etter hvert og kampet endte seier 4-0. Nok et solid resultat av gutta fra Veitvet SK. 

Kl 1415 var det klart for siste kamp i guttas første deltakelse i Norway Cup mot Kjelsås IL. Vi var spente på om gutta var slitne etter 5 tøffe kamper siden mandag. Det skulle vise seg at det fremdeles var sprut i bena til gutta. Vi startet strålende og etter 4 minutter satte Marco ballen sikkert i mål og for 6.kamp på rad tok gutta ledelsen 1-0. Vi skapte mange sjanser og spillet var til tider veldig bra men det skulle gå hele 13 minutter av 1.omgang før Halvor ordnet 2-0 som holdt seg omgangen ut. 2.omgang startet som vanlig. Total dominans av Veitvet og med mange mange sjanser uten at ballen ville i mål. Men guttene mistet ikke troen og etter 6 minutter av 2.omgang fikk guttene betalt for innsatsen. Viljar ordnet 3-0. Vi fortsatte å trykke på men helt på tampen fikk Kjelsås et straffespark og reduserte til 3-1 som ble sluttresultatet. Nå er det ikke pent å kritisere dommere og jeg har heller ikke for vane å gjøre det men i denne kampen var det rett og slett trist for Veitvet`s gutter. Alt gikk mot dem og det er veldig stort av gutta og ikke snakke til dommeren. Det sier litt om holdningene til gutter 2007 fra Veitvet! De er rett og slett godt oppdratt av sine
foreldre!

6 kamper, 5 seiere, 1 uavgjort og 24-5 i målforskjell forteller vel hva disse gutta har prestert i verdens største fotball turnering. Imponerende av gutta. Husk at det kun er spilt 3 timer ( 180 minutter ) fotball på 6 kamper og det er i snitt 1 scoring hvert 7 ½ minutt og så har gutta kun sluppet inn 1 mål hvert 36.minutt. Intet mindre enn imponerende. 

For min del har det vært en stor opplevelse å være sammen med Veitvet SK 2005/2006 og 2007 og foreldrene til disse flotte spillerne. Siden søndag har jeg tilbrakt ca 49 spennende timer på sletta ( med spionasje av motstandere og kamper ) og det er ingen tvil. Det har vært verd hvert eneste minutt. Veitvet har slitt med litt dårlig rykte men du verden!! Etter disse timene på sletta har jeg observert flere Oslo- lag som bør gå i seg selv før de kritiserer andre. Jeg trenger ikke nevne klubb.

Takk for en fantastisk uke til alle spillere, foreldre og andre som har heiet våre flotte gutter fra Veitvet frem til solide prestasjoner og flotte opplevelser og jeg gleder meg allerede til neste års Norway Cup sammen med dere. Takk for denne gang.

Trener Alf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.