Årsmøte i Veitvet Sportsklubb mandag 16. mars kl 20:00

Postet av Veitvet Sportsklubb den 3. Feb 2020

Nå er det på tide med årsmøte igjen, og som alle tidligere år ønsker vi at så mange som mulig kommer. Møtet vil bli holdt i SFO-huset ved Veitvetparken mandag 16. mars 2020 kl 20:00.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 2. mars til post@veitvet-sportsklubb.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet nederst i denne saken.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Alle nåværende medlemmer har mottatt faktura på medlemskap for 2020. Dersom noen ikke har fått e-post kan det være fordi feil e-post er registrert i klubbens system. Det er veldig fint om man da tar kontakt med daglig leder på post@veitvet-sportsklubb.no slik at vi får fikset opp i eventuelle feil.


Saksliste.pdf

Årsmelding.pdf

Resultatrapport.pdf

Balanserapport.pdf

Regnskap Budsjett.pdf

Revisors beretning for 2019.pdf

Innmeldte saker.pdf

Valgkomiteens Innstilling.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.