Dansetilbud sommer 2020 og dansecamp uke 30

Postet av Veitvet Sportsklubb den 2. Jul 2020

Mer informasjon om gratistilbudet Sommerdans Rødtvet: 

Barnemix Rødtvet (VSK) har «sommeråpen» dansetrening onsdager kl 16.30!  Vi har gratis trening for barn i alderen 9-13 år, hver onsdag i juli og august!

 

Treningen blir utendørs i området rundt Rødtvet skole. Vi møter opp i øvre skolegård. Vi har hatt utendørstrening i mai og juni, og finner et tak å trene under dersom det skulle regne.

 

Vår dansetrener har mange år med allsidig erfaring som danser og instruktør for barn og ungdom, og tilrettelegger treningsopplegget slik at det passer til ulike ferdighetsnivåer -og er gøy for både gutter og jenter. Musikken vi bruker varierer i stil.

 

Vi tar smittevernshensyn alvorlig og følger selvsagt den nasjonale smittevernveilederen for barneidretten. Vi vil unngå nærkontakt mellom deltakerne og vi skal ikke danse pardans.

På grunn av smittevernshensyn vil vi også ha oppmøteregistrering, og vil derfor be dere melder barnet på i forkant av trening.

 

Deltakerne må ta med treningstøy til utendørs trening, joggesko og drikkeflaske.

 

Påmeldingsinfo og omtale av tilbudene finner du på på www.veitvet-sportsklubb.no 

Du kan også kontakte oss på mail post@veitvet-sportsklubb.no eller via Facebooksiden vår om du vil melde på ditt barn eller har spørsmål, så tar vi kontakt.

 

Se gjerne omtale av treningsopplegget vi tilbyr på

http://www.veitvet-sportsklubb.no/p/31157/dans-barnemix-og-ungdomsmix

 

Dansegruppa ved Veitvet SK er tilknyttet Norges Danseforbud, og tilbudet Sommerdans Rødtvet gjennomføres med støtte fra dem. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.