Fevik 5 km og halvmaraton arrangeres 23. april!

Postet av Henrik Kofoed Nielsen den 9. Mar 2022

Vi i IL Express håper du tar turen til Fevik stadion lørdag 23. april, for da arrangerer vi halvmaraton for 17. gang og Fevik 5 km! Vi kan friste med ei kontrollmålt, rask og lettløpt løype i hyggelige omgivelser, noe som gjør at den passer både for erfarne løpere som vil prøve å sette pers, og for debutanter på halvmaraton. Dette er et løp for alle - det spiller ingen rolle hvor lang tid du regner med å bruke – du er like velkommen uansett!

Halvmaratonløypa starter på Fevik stadion og fortsetter deretter via Strandsvingen, Moy Moner, Vik, Bringsværd og videre langs den nedlagte jernbanelinja nesten til Opplandsvegen. Der snur du og følger samme veg tilbake til Fevik stadion. Omtrent halvparten av løypa er på grus, og resten er på asfalt, med unntak av runder inne på selve stadion i begynnelsen og på slutten av løypa, se Løypekart. 

5 km-løypa starter på Fevik stadion samtidig med halvmaraton og løper samme vei mot Grimstad, før vending ved 2,5 km. Altså en kontrollmålt ut og hjemløype, mest på asfalt og lidt på stadion.


Praktiske opplysninger:

Tid: Lørdag 23. april kl. 1300 felllesstart 5 km og halvmaraton

Påmelding: Påmeldingsside eller send e-post til henrikkn@uia.no med navn, fødselsår og ev. klubb.

Halvmaraton: Pris: kr. 200,- Kondismedlemmer får 80 kr. i rabatt og medlemmer av Express friidrett betaler halv pris. Betaling og henting av startnummer skjer på Fevik stadion før start.

5 km:  Pris: kr. 50. Gratis for medlemmer af IL Express friidrett. Betaling og henting av startnummer skjer på Fevik stadion før start.

Drikkestasjoner: ved start/ mål  for 5 km og halvmaraton, samt to ute i halvmaratonløypa. Ca. 5 km mellom hver. Saft og vann. Løypekart

Garderobemuligheter i klubhuset på stadion. 

Kiosk 

Medaljer til alle.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.