"Positive tendenser i debuten i senior herrer- divisjon 5"

Postet av Innebandy for voksne den 8. Jan 2017

"Positive tendenser i debuten i senior herrer- divisjon 5"
av KAOS


Etter at det første sjokket om at kampene i senior herrer varer i 3*20 og ikke 3*15 som vi var vant med i oldboys- serien hadde lagt seg, var vi nesten klare for kamp.

Det eneste som gjenstod før kampstart mot GIF Fighters var å føre på navnene våre i kamprapporten. Uvitende om at M stod for Målmann (og ikke Mann) og at K stod for Kaptein (og ikke Kvinne) førte vi derfor på syv målmenn og en kvinne på kamprapporten. Når misforståelsen var oppklart, og dommerne hadde ledd fra seg, var vi klare for kamp.

Det tok faktisk over fire minutter før den første innebandyballen lå i nota vår. Uvant kost for oss, vi er tross alt vant til å ligge under med fire/fem mål så langt ute i kampene. Deretter begynte det å renne inn baklengs. GIF ga seg ikke før de hadde notert seg for 10 scoringer i løpet av første omgang. Andre omgang startet på samme måte som første omgang, det tok en god del minutter før motstanderne presterte å score på oss. Men da de først gjorde det, scoret de tre mål på under et minutt. Slike minutter må vi luke bort i fremtiden. Ellers var dette en oppløftende omgang, vi slapp inn bare syv mål totalt, og kom selv til en del skudd på mål, bla et stolpetreff. Siste omgang ble vi liggende mye i forsvar. Det virket som om kondisjonen (eller skal vi si den manglende kondisjonen) spilte oss et puss. Vi kom ikke til så mange sjanser som i andre omgang, og ble jagende ball. Allikevel klarte ikke GIF å score flere enn syv ganger på oss, slik at det ble 0-24 tilsammen.

Vi tar med oss at vi har litt bedre tid med ball på dette nivået. Utfordringen fremover blir derfor hva vi gjør med ballen i angrep.

Vi takker GIF for en jevn og spennende kamp, og gleder oss til neste match!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.