Oversikt over treningstider, sted, priser og påmelding for dans- og pilatestrening

Vi kommer straks med oppdatert plan for vintersesongen (januar -mars). Vi gjør det vi kan for å oppretholde et treningstilbud for dere! :)   Lene K WIberg, 5.jan.2021.Nå kan vi endelig starte opp høstens program – også innendørs! 

Vi har fått mulighet til å starte opp trening innendørs på Rødtvet og Veitvet igjen!  


Vi må selvsagt følge smittevernsregelverket og lokale retningslinjer som til enhver tid gjelder. Derfor er det ulikheter på lokasjonene og det kan bli noen justeringer i tilbudene utover høsten. Vi bruker øvelser hvor vi naturlig holder avstand til andre. Ved «gult nivå» (pr 6.sept) har vi begrensninger på antall deltakere på treningene. Vi må derfor begrense antall plasser på de ulike kursene, og har i stedet utvidet til flere tilbud. 

Du kan få en prøvetime før du bestemmer deg, men av hensyn til smittevernsregelverket må du kontakte oss og avtale oppmøte. 


Høstsemester 2020: 


Rødtvet skole, samlingssalen Bessa (ved Administrasjonen):

BarneMix1 -  anbefales for 2.-3.trinn og nybegynnere onsdag kl 16.30-17.30  

BarneMix2  - anbefales for 4.-5.trinn og viderekomne onsdag kl 16.30-17.30

Oppdatert 4.oktober; Etter dialog med foresatte vil vi foreløpig ha trening for alle fra kl 16.30, med noe deling i grupper på enkelte øvelser. 

  

DanseMix -   ungdom og voksne, anbefales fra 15 år, tirsdag kl  18.00 -18.55

PilatesMix -  ungdom og voksne, anbefales fra 15 år, tirsdag kl. 19.00 -19.55

 

Enkelte timer kan trening på Rødtvet utgå eller slås sammen på grunn av arrangement på skolen. 


Kulturhuset Veitvet (ved t-banen) i Dansesal 2, torgplanet:

DanseMix, ungdom og voksne, anbefales fra 15 år,  torsdag kl 18.15-19.15

PilatesMix , ungdom og voksne, anbefales fra 15 år,  torsdag kl 19.30-20.25


Ved Oppsal Arena -Utendørs trening:

BarneMix Uteanbefales 3.-6.trinn -  mandag kl 18.00-18.55


Informasjon om treningstilbudene 

Trener og sportslig ansvarlig for alle kurs er Kathrine Strand Hammond. Kathrine er en profesjonell og allsidig trener som ikke bare har vært aktiv danser, men har mange års erfaring med treningstilbud for både barn, ungdom og voksne innen mange forskjellige idretter.

 

Les mer om dansetrening for barn og ungdom her: http://www.veitvet-sportsklubb.no/p/31157/dans-barnemix-og-ungdomsmix

Les mer om pilates og dans for ungdom og voksne her: http://www.veitvet-sportsklubb.no/p/31156/om-pilates-og-dansemix 


Treningsavgifter høstsemester 2020: 

Barn opptil 14 år:          650 kr 

Ungdom 15-21 år:  fra 1000 kr 

Student:                  fra 1000 kr 

Voksne:                  fra 1300 kr 


Årsavgift til Norges Danseforbund /Veitvet Sportsklubb kommer i tillegg.  

Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for å prioritere trening. Vi har derfor satt kursavgiften så lavt som mulig, spesielt for barna. 

Vi gir rabatt ved deltakelse på flere treningstilbud. Det finnes også støtteordninger for barn om familien har en krevende økonomisk situasjon. 


Påmelding og praktisk info

Ta kontakt med leder av dansegruppa, Lene Karin Wiberg på tlf 90 72 51 52, for spørsmål om treningstilbudene, påmelding og registrering.

Påmelding til den enkelte kurs gjøres ved å ta kontakt med Lene K Wiberg eller til trener på første trening.

 

Nye medlemmer må melde seg inn i klubben. Innmelding i klubben gjøres på hjemmesiden under fanen: Bli medlem i Veitvet Sportsklubb. Fyll ut skjemaet, så vil vi registrere medlemskapet i våre systemer. Betaling for treningstilbudet, forsikring og årsavgift til Norges Danseforbund /Veitvet Sportsklubb kommer etter registrering.  Årsavgiftene er 100 kr treningsavgift/forsikring til Norges Danseforbund og medlemskap i Veitvet Sportsklubb. Medlemskap i klubben koster 250,- for barn, 350,- for voksne og/eller kr. 500,- for familie. 


Treningen følger i hovedsak skolens ferier og fridager. Høsten 2020 blir det ca 13 treninger pr tilbud. Det kan komme endringer, eks som følge av situasjonen med Covid-19 og arrangementer i lokalene vi leier. Dersom ordinær trening uteblir over lengre periode pga Covid-19-relaterte årsaker vil forsøkes erstattes med alternativt treningstilbud, som video-timer og utetrening. 

Må du utebli fra en trening en gang kan du etter avtale og ved ledig plass bli med på ett av våre andre tilbud samme uke eller uka etter. 


Det kan bli aktuelt med "treningscamp" for ungdom og voksne en helg med både fysiske økter og litt teori. Passer godt for nybegynnere. Ta kontakt ved interesse.Vi ønsker dans- og treningsglade barn, ungdom og voksne i alle aldre hjertelig velkommen! Levert av IdrettenOnline