Veitvet SK tilbyr god og allsidig grunntrening for voksne og ungdom med PilatesMix og DanseMix!

Vi har også tilrettelagt for at du tirsdager kan kombinere disse to treningsformene! 

DanseMix for ungdom og voksne er dansetrening i gruppe for deg som er ute etter en morsom treningsøkt til musikk. Du får introduksjon til endel grunntrinn og dansestiler, samtidig som timen vil utfordre deg på koordinasjon og enkel koreografi. Denne treningen kan tilpasses alle ferdighetsnivåer, slik at den gir passende utfordringer til både nybegynnere og deg som har trent litt dans før. Kathrine er en veldig allsidig danseinstruktør og kan tilpasse tilbudet etter hva deltakerne etterhvert ønsker og liker best.

Se mer utfyllende omtale om tilbudet her: http://www.veitvet-sportsklubb.no/p/31157/dans-barnemix-og-ungdomsmix 


PilatesMix passer for alle som ønsker en treningstime med enkle, rolige øvelser og bevegelser. I rolig tempo får vi opp blodsirkulasjonen, får kontakt med muskulatur og kroppens kjerne i en avslappet atmosfære. Slik egner timen seg som et flott supplement til annen idrett og trening, feks ved behov for restitusjon etter annen hard trening.
På dette kurset lærer du litt om anatomi og fysiologi, grunnleggende teknikker og får en grundig innføring i hvordan de ulike øvelsene kan hjelpe deg. Du lærer hvordan du kan holde småplager borte og hvordan du kanskje kan få bukt med dem du allerede har pådratt deg. Dersom mange i gruppen ønsker det blander vi etterhvert inn litt yogaøvelser og bruk av treningsverktøy som stepkasse, vekter og balanseball. 

Disse treningstimene kan passe for både ungdom, voksne og seniorer. Dersom det er lenge siden du har trent  eller pilates er helt nytt for deg anbefaler vi PilatesMix Basis-timene. Ta kontakt om du lurer på om dette kan være noe for deg. 


Mer om Pilates

Hva er Pilates? Pilates er en form for styrketrening som bygger opp din indre støttemuskulatur. Øvelsene foregår i et rolig tempo og isolerer ikke bestemte muskelgrupper, men har fokus på kroppen som en helthet. Kroppskontroll og stabilitet er et viktig mål. Treningen passer for alle, uavhengig av alder, treningsgrunnlag og livssituasjon. Treningen forebygger muskel- og skjelettplager og gir en balanse mellom kropp og sinn. Du vil merke endringer i kroppen etter bare få økter. 

Hva lærer du? På kurset lærer du om anatomi og fysiologi, grunnleggende teknikk og får en grundig innføring i hvordan de ulike øvelsene kan hjelpe deg og din kropp. Du lærer hvordan du kan holde småplager borte og hvordan du kanskje kan få bukt med dem du allerede har pådratt deg. Erfaren og inspirerende instruktør som først lærer deg en oppvarmingsserie som øker din kroppsbevissthet og gjør både kropp og sinn klar for resten av øvelsene. Videre mage/rygg- ben- og armserie.

Hvilke resultater kan Pilates trening hos oss gi deg? Effektene er like mange som det er deltakere. Noen setter pris på en generell oppstramming av hele kroppen, mykere, smidigere og forlenget muskulatur, bli kvitt “vondter”, og bedret kroppsholdning. Andre synes det er ok å få tilbake arbeidslyst og energi, bedre nattesøvn, bedre balanse i kropp og sjel, følelse av kontroll både fysisk og psykisk. Effektene er som sagt mange, og erfaring viser at vi alle har forskjellig oppfatning av hva vi setter mest pris på.

Hvem passer dette for? Alle! Vår instruktør Kathrine Strand Hammond har undervist og trent Pilates i over 15 år med både gutter, jenter, damer og menn ifra alderen 13-70+ år, på alle nivåer, størrelser og fasonger. Her er det plass til alle; -med og uten skader og sykdom, med og uten treningsgrunnlag. I jevnt og rolig tempo får vi opp blodsirkulasjonen, får kontakt med muskulatur og kroppens kjerne. Slik egner timen seg som et flott supplement til annen idrett og trening.

Hva trenger du? Klubben stiller med utstyr som matte, og iblant bruk av ball og vekter. Videre trenger du bevegelig, men gjerne litt ettersittende treningstøy. Aller helst gymsokker, men vanlige bomullsokker fungerer greit i starten. Ta gjerne med et lite håndkle og vannflaske. 


Vil du være trene med oss? 

Se denne siden for mer informasjon om de ulike tilbudene våre og påmelding: 

http://www.veitvet-sportsklubb.no/p/30856/praktisk-info-om-tilbudene