Vil du delta på Fest på Løkka?


På vår familiefest i Veitvetparken er det flere måter å delta på :-)


Frivillige

Det er alltid rom for flere frivillige både i planleggingsfasen og under selve arrangementet. Nå jobber vi med å hente inn underholdere, planlegge aktiviteter, logistikk, innkjøp og rydding, reklamering og mye mer. På Dagen skal alt organiseres, kiosk og grilling skal være åpent hele dagen og varer må fylles på, salgsboder og benker skal på plass og organiseres, søppel skal plukkes osv osv. Er det noe du kan tenke deg å bidra med? Ikke nøl med å kontakte oss:-)


Underholdning

Vi ønsker å vise talenter og kreativitet fra området og Groruddalen og har god plass til både sang, dans og mye annet.:-) Man vil få god PR for seg selv ved å delta på dette arrangementet, og lokalbefolkningen får en flott, lokal opplevelse:-) Har du noe du ønsker å fremvise? Kontakt oss med en liten introduksjon om hvem du er, hva du ønsker å opptre med, og gjerne en link eller feks video hvor vi kan få en smakebit :-) PS: husk at arrangementet er for hele familien og all underholdning må være "barnevennlig" :-)


Salgsbod

Under arrangementet er det åpent for å kunne selge eget håndverk, smykker, håndarbeid, kunst, antikviteter osv. Vi har satt av stor plass til salgsboder, så ikke nøl med å kontakte oss om du har noe spennende eller originalt du ønsker å utstille og selge :-)


Kontakt Hilde på: arrangement@veitvet-sportsklubb.no